Helemaal van de medicijnen af!

Jocelyn werkt professioneel en vakkundig. Een plan van aanpak, 12 weken lang begeleiding, drie gesprekken en wekelijks een module.

Ik dacht dat ik al gezond at, maar ik ben heel anders gaan eten en voel me daardoor veel beter. Én ik ben helemaal van medicijnen afgekomen, waarvan de internist had gezegd dat ik deze de rest van mijn leven moest gebruiken.

Karin M

Zaandam

Mijn klachten zijn grotendeels opgelost

Ik kwam bij Jocelyn van ToHealth! omdat ik last had van allerlei overgangsklachten zoals opvliegers, energiegebrek en ook regelmatig slaapproblemen. De modules zijn heel waardevol en fijn om later nog regelmatig dingen weer op te zoeken.

Door het opvolgen van al haar tips en adviezen zijn mijn klachten grotendeels opgelost. En heb ik veel meer energie en zit ik lekkerder in mijn vel!

Anneke T

Deventer

Dankzij Jocelyn een juiste diagnose, medicijn en aanpak!

Ik liep al lang rond met allerlei vage klachten. Ik was er al eerder mee naar de huisarts gegaan en ook doorverwezen naar een specialist in het ziekenhuis. Hij vermoedde dat ik een bepaalde auto-immuunziekte had, maar na onderzoek bleek dit niet te kloppen en werd ik gewoon naar huis gestuurd. “Maar mee leren leven”, dacht ik en ook vanwege drukke werkzaamheden probeerde ik de klachten te negeren. Totdat ik bij Jocelyn aanklopte.

Doordat Jocelyn uitgebreid bloed- en ontlastingsonderzoek liet uitvoeren, werd snel duidelijk dat er wel degelijk iets aan de hand was. Jocelyn baseert haar handelen namelijk op feiten. Ook al valt orthomoleculair therapie onder de alternatieve geneeswijze, het is allesbehalve vaag. Er werd overduidelijk vastgesteld dat een aantal waarden in mijn bloed niet klopten, er ontstekingen in mijn darmen zaten en ik overgevoelig was voor bepaalde voedingsstoffen. Jocelyn stelde een concrete aanpak voor. Op essentiële momenten pleegde zij overleg met vakgenoten om 100% zeker te zijn van haar zaak. Altijd fijn als iemand open staat voor intervisie.

Ook weet Jocelyn heel goed waar haar grenzen liggen en is ze bereid tot samenwerking met het medisch reguliere circuit. Op een gegeven moment stuurde ze me terug naar de huisarts met een concrete vraag om opnieuw onderzoek te laten uitvoeren, maar nu op een variant van de ziekte die de specialist eerder had vermoed. En inderdaad bleek ik een variant onder de leden te hebben.

Dankzij Jocelyn werd dus eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, maar nog kon de specialist niet veel voor mij doen. Het medicijn dat ik kreeg voorgeschreven, zorgde al snel dat ik te veel last kreeg van de bijwerkingen. Jocelyn dook in de internationale literatuur en kwam met een alternatief medicijn. Ik heb dit voorgelegd aan mijn specialist en die was bereid hierin mee te gaan. Het nieuwe medicijn sloeg goed aan.

We gingen ook aan de slag met een dieet en voedingssupplementen. Niets zo lastig als je eetgewoonten aanpassen! Maar wat ben ik dankbaar dat ik, met de steun van Jocelyn, toch heb doorgezet. Bij de laatste controles bleken de bloedwaarden weer goed te zijn en de ontstekingen in mijn darmen te zijn verdwenen. Geweldig!

Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik door het oog van de naald ben gekropen. Wat ben ik dankbaar dat ik bij Jocelyn heb aangeklopt en met haar aan de slag ben gegaan. Ik beveel haar dan ook graag bij eenieder aan.

Angélique van L

Houten

Ik voel me gezonder en fitter

Ik had verschillende klachten, zoals huidproblemen, slechte slaap en een opgeblazen gevoel. Jocelyn neemt echt de tijd om te kijken naar alle factoren die van invloed zijn en komt uiteindelijk met een advies op maat.

Het heeft mij heel veel inzicht gegeven en ik heb gewoontes aangepast waar ik zelf niet bewust van was. Mijn klachten zijn verdwenen en ik voel me gezonder, fitter en gelukkiger.

Jessie O

Hengelo

Ik weet nu welke aandoening ik heb

De inhoud van het hormoon reset programma heeft mij blij verrast.

Vooral de afwisselende onderwerpen verwerkt in de verschillende modules zijn erg interessant, geven een brede kijk op je gezondheid en onderscheiden zich daardoor van andere programma’s.

Door Jocelyn ben ik op het juiste spoor van mijn aandoening gezet en kan ik nu gestaag werken aan het verminderen van de klachten.

Rietje B

Breukelen

Geen idee hoe ik er nu aan toe was geweest zonder Jocelyn

Januari 2021 kreeg ik in het ziekenhuis een medische diagnose en werd een auto-immuunziekte vastgesteld.
Ik kreeg medicijnen voorgeschreven en dat was dan het medisch plan.

Toch zei mijn gevoel wat anders. Ik had daarnaast ook last van vage klachten die de neuroloog van de hand wees. Ik besloot contact op te nemen met Jocelyn. Ik heb haar leren kennen als zeer deskundig en betrokken persoon. Ze kijkt kritisch naar zaken en vraagt goed door. Na diverse onderzoeken stelde ze een concreet en duidelijk behandelplan op waar ik vrijwel direct resultaat van merkte. Mijn vage klachten verdwenen, ik merkte aan heel mijn lichaam dat ik eindelijk op de goede weg was. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Geen idee hoe ik er nu aan toe was geweest zonder haar.

Wat ik ook erg waardeer is dat zij vakinhoudelijke literatuur met mij deelt die interessant voor me kan zijn. Daarmee toont ze mij een hoge mate van betrokkenheid. Ik beveel Jocelyn dan ook van harte aan.

Mariska M

Vleuten

Heb je hulp nodig of wil je meer weten?

Neem contact met mij op