Hormoonbegeleiding

 

Wanneer het je maar niet lukt om je leefstijl blijvend te veranderen, dan is hormoonbegeleiding echt iets voor jou. Zeker als je al langere tijd allerlei vage klachten hebt, waardoor je niet lekker in je vel zit. Wees gerust, je bent niet de enige die moeite heeft zijn leefstijl aan te passen; TNO doet er zelfs onderzoek naar. Maar je kunt dan vast wel wat extra steun gebruiken. Bij hormoonbegeleiding ontvang je, behalve een overzicht van je neurotransmitterbalans, een hormonaal advies, een plan van aanpak en 12 weken begeleiding.

In overleg maken we maandelijks een afspraak voor een gesprek, wat uiteraard ook telefonisch of via Skype kan. Daarnaast ontvang je 12 wekelijkse modules. Je krijgt hierin uitgebreide informatie, uitleg en praktische tips over voeding, beweging en stressmanagement. Drie van de modules bestaan uit recepten (ontbijt, lunch en diner) en zijn bedoeld om het je makkelijk te maken om op een andere manier te gaan eten.

Zo help ik je om langzamerhand jouw leefstijl aan te passen, waarbij of het bij jou past het uitgangspunt is. Het 3-maandenprogramma Hormoonbegeleiding zorgt voor een definitieve aanpassing van leefstijl en klachtvermindering.

Kosten: € 495,-

Terug

hormoonbegeleiding

Heb je hulp nodig of wil je meer weten?

Neem contact met me op