Hormoon Check

DOE DE HORMOON CHECK

Zo kom je erachter welke hormonen uit balans zijn

Heb je allerlei vage klachten en vermoed je dat ze met je hormonen te maken hebben? En wil je daar nu wel eens zekerheid over hebben?  Door de Hormoon Check te doen krijg je meer inzicht in welke hormonen bij jou uit balans zijn.

De Hormoon Check is een lijst met allerlei klachten waar jij last van kunt hebben. Deze klachten kunnen samen hangen met de overgang of het Pre Menstrueel Syndroom, maar ook met problemen in de aanmaak van het stresshormoon cortisol, of schildklierhormonen, maar ook kun je klachten hebben als gevolg van te veel bloedsuikerschommelingen. Bovendien beïnvloeden deze hormonen elkaar ook weer.

Op basis van de klachten die jij in de Hormoon Check aanvinkt, ontvang je via e-mail mijn terugkoppeling over de hormonen die bij jou uit balans zijn. Ook kun je lezen in welke hoek je de oorzaak van jouw klachten moet zoeken. En verder leg ik je uit hoe een onbalans in het ene hormoon weer een onbalans in een ander hormoon tot gevolg heeft.

Je krijgt daarna nog 4 vervolgmails met tips hoe je je hormonen weer terug in balans kunt brengen.

En dat alles voor maar € 67. Dus waar wacht je op?

En krijg binnen 5 dagen mijn persoonlijke terugkoppeling op je hormoonbalans!

Wanneer je de Hormoon Check aanvraagt ontvang je een mail met een link naar de checklijst. Houd na het invullen van de checklijst je mailbox (en spam 😉 ) in de gaten; je ontvangt van mij binnen 5 dagen een persoonlijke terugkoppeling op je hormoonbalans.

Jocelyn Vlaar

Over Jocelyn

Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair therapeut heb ik al veel mensen met diverse, vaak vage, gezondheidsklachten geholpen weer ‘master’ over hun eigen gezondheid te worden.

Het is onnodig dat er zoveel mensen, zoals ik, hiermee blijven rondlopen. De reguliere gezondheidszorg heeft helaas vaak geen antwoord op deze chronische klachten. En artsen zijn onwetend (en hebben er meestal ook geen tijd voor) in wat mensen er zelf aan kunnen doen.

Ik weet dat, wanneer je meer inzicht hebt in de werking van je lichaam en je je leefstijl daarop aanpast, je daarmee je klachten drastisch kunt verminderen.

Naast dat ik regelmatig informatie geef via social media en blogs, kun je met mij werken via het doen van de Hormooncheck, het volgen van het 12-weekse Hormoon Reset Programma en via één-op-één coaching.

En krijg binnen 5 dagen mijn persoonlijke terugkoppeling op je hormoonbalans!

Heb je hulp nodig of wil je meer weten?

Neem contact met mij op