06 - 14 344 677 info@tohealth.nl

Over Jocelyn Vlaar

Ik ben Jocelyn Vlaar en woon met mijn partner Tom in het mooie dorp Breukelen, aan de Vecht. Nadat ik 25 jaar in het bedrijfsleven heb gewerkt, heb ik het roer omgegooid. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in gezondheid, doordat ik zelf gezondheidsklachten kreeg. Zo kwam ik terug bij een oude liefde, want mijn eerste studiekeus was medicijnen. Toen is het er niet van gekomen, maar nu heb ik me alsnog omgeschoold.

Ik ben geologie gaan studeren, in plaats van medicijnen, en daarna in de olie-industrie gaan werken. Allereerst kwam ik te werken op booreilanden en landboringen in Engeland, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Daarna ben ik bij hetzelfde bedrijf op kantoor terecht gekomen als operations manager. Vervolgens ben ik een fulltime Master of Business Administration gaan doen. Waarna ik ben gaan werken in de windenergie en later de energieconsultancy.

De ommezwaai

Rond de eeuwwisseling heb ik 4 heel zware jaren gehad. Nog niet hersteld van de ene gebeurtenis kwam de volgende al op mijn pad. Als gevolg hiervan kreeg ik gezondheidsklachten, als eerste een slaapstoornis. Hierdoor ben ik twee keer tijdelijk uitgevallen in het werk. Maar dit was niet lang genoeg om te kunnen herstellen. Uiteindelijk bleek in 2007 dat ik de auto-immuunziekte schildklierziekte, Hashimoto, had. Ik weet dus als geen ander wat stress met je kan doen, wanneer je deze niet onder controle krijgt.

Door mijn eigen zoektocht om me beter te gaan voelen, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in stress. En vooral welke gezondheidsklachten je kunt krijgen als gevolg van stress. Maar bovendien, wat je ervoor moet doen om je weer gezond en energiek te voelen.

Naast dat ik de opleiding tot NLP-practitioner heb gedaan, heb ik ook de opleiding Trainer Hormoonfactor gedaan. En daarna de opleiding tot Stresscounselor/Stress coach. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik verder wilde leren op het medische vlak. Daarom heb ik de opleiding Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur gedaan. En tot slot in januari 2019 de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut afgerond. Maar mezelf kennende zal ik blijven leren, want ik vind het allemaal razend interessant!

Jocelyn Vlaar

Opleidingen

2019SKB opleiding
2019Masterclass: Mineraaldisbalans en zware metalen
2019Clinic Te moe: oorzaken en behandeling van langdurige vermoeidheid
2019Behandelprotocollen Spijsvertering, Maag, Lever, Darmen
2019Advanced course: Immuunsysteem
2019Advanced course: Hulptechnieken
2018Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
2018Masterclass: Schildklier
2018Medische Basiskennis
2017Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur
2017Stresscounselor
2017Trainer Hormoonfactor
2015-2016NLP-Practitioner
2012Professional Organizer