Hormoon Scan

DOE DE HORMOON SCAN

En vind uit waar jouw gezondheidswinst ligt

Heb je allerlei vage klachten en wil je weten of dat met je hormonen te maken heeft of dat er nog andere dingen spelen? Dan is de Hormoon Scan uitermate geschikt voor jou.

Gaat de Hormoon Check je niet ver genoeg of wil je de mogelijkheid hebben om nog persoonlijke vragen te stellen? Dan adviseer ik je de Hormoon Scan te doen, want in de Hormoon Scan ga ik nog veel uitgebreider op je gezondheid in.

Wat zijn al je klachten? Hoe ziet je dagelijkse voeding eruit? Hoe is het met je stresslevels? Slaap je goed? Doe je aan (de juiste) beweging of sport? Gebruik je medicatie of supplementen? Welke gezondheidsklachten of ziekten komen in je familie voor? Bovendien zoom ik extra in, via een aparte checklist, op jouw hormonen. Hieruit zal snel zal blijken waar jouw hormonale disbalans zit.

Wanneer ik de ingevulde vragenlijsten van jou heb ontvangen, krijg je van mij binnen 5 werkdagen een kort, persoonlijk advies per mail, waar je zelf mee aan de slag kunt. Deze scan is vooral geschikt als je zelf over hormonale basiskennis beschikt en voldoende gemotiveerd bent om je leefstijl te veranderen.

Is je hierna toch nog niet alles duidelijk, dan kun je direct na ontvangst van het rapport zonder extra kosten een telefonisch consult met mij inplannen waarbij ik het rapport toelicht en eventuele vragen beantwoord.

Voor maar € 147 krijg jij een uitgebreid inzicht in hoe je gezondheid ervoor staat.

En krijg binnen 5 dagen mijn persoonlijke terugkoppeling!

Wanneer je de Hormoon Scan aanvraagt ontvang je een mail met links naar de in te vullen formulieren. Het invullen ervan kost je een uur van je tijd, maar dan krijg je er wel wat voor terug ;-).

Houd na het invullen van de checklijst je mailbox (en spam 😉 ) in de gaten; je ontvangt van mij binnen 5 dagen een persoonlijke terugkoppeling.

Jocelyn Vlaar

Over Jocelyn

Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair therapeut heb ik al veel mensen met diverse, vaak vage, gezondheidsklachten geholpen weer ‘master’ over hun eigen gezondheid te worden.

Het is onnodig dat er zoveel mensen, zoals ik, hiermee blijven rondlopen. De reguliere gezondheidszorg heeft helaas vaak geen antwoord op deze chronische klachten. En artsen zijn onwetend (en hebben er meestal ook geen tijd voor) in wat mensen er zelf aan kunnen doen.

Ik weet dat, wanneer je meer inzicht hebt in de werking van je lichaam en je je leefstijl daarop aanpast, je daarmee je klachten drastisch kunt verminderen.

Naast dat ik regelmatig informatie geef via social media en blogs, kun je met mij werken via het doen van de Hormooncheck, het volgen van het 12-weekse Hormoon Reset Programma en via één-op-één coaching.

En krijg binnen 5 dagen mijn persoonlijke terugkoppeling!

Heb je hulp nodig of wil je meer weten?

Neem contact met mij op