Dankzij Jocelyn een juiste diagnose, medicijn en aanpak!

Ik liep al lang rond met allerlei vage klachten. Ik was er al eerder mee naar de huisarts gegaan en ook doorverwezen naar een specialist in het ziekenhuis. Hij vermoedde dat ik een bepaalde auto-immuunziekte had, maar na onderzoek bleek dit niet te kloppen en werd ik gewoon naar huis gestuurd. “Maar mee leren leven”, dacht ik en ook vanwege drukke werkzaamheden probeerde ik de klachten te negeren. Totdat ik bij Jocelyn aanklopte.

Doordat Jocelyn uitgebreid bloed- en ontlastingsonderzoek liet uitvoeren, werd snel duidelijk dat er wel degelijk iets aan de hand was. Jocelyn baseert haar handelen namelijk op feiten. Ook al valt orthomoleculair therapie onder de alternatieve geneeswijze, het is allesbehalve vaag. Er werd overduidelijk vastgesteld dat een aantal waarden in mijn bloed niet klopten, er ontstekingen in mijn darmen zaten en ik overgevoelig was voor bepaalde voedingsstoffen. Jocelyn stelde een concrete aanpak voor. Op essentiële momenten pleegde zij overleg met vakgenoten om 100% zeker te zijn van haar zaak. Altijd fijn als iemand open staat voor intervisie.

Ook weet Jocelyn heel goed waar haar grenzen liggen en is ze bereid tot samenwerking met het medisch reguliere circuit. Op een gegeven moment stuurde ze me terug naar de huisarts met een concrete vraag om opnieuw onderzoek te laten uitvoeren, maar nu op een variant van de ziekte die de specialist eerder had vermoed. En inderdaad bleek ik een variant onder de leden te hebben.

Dankzij Jocelyn werd dus eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, maar nog kon de specialist niet veel voor mij doen. Het medicijn dat ik kreeg voorgeschreven, zorgde al snel dat ik te veel last kreeg van de bijwerkingen. Jocelyn dook in de internationale literatuur en kwam met een alternatief medicijn. Ik heb dit voorgelegd aan mijn specialist en die was bereid hierin mee te gaan. Het nieuwe medicijn sloeg goed aan.

We gingen ook aan de slag met een dieet en voedingssupplementen. Niets zo lastig als je eetgewoonten aanpassen! Maar wat ben ik dankbaar dat ik, met de steun van Jocelyn, toch heb doorgezet. Bij de laatste controles bleken de bloedwaarden weer goed te zijn en de ontstekingen in mijn darmen te zijn verdwenen. Geweldig!

Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik door het oog van de naald ben gekropen. Wat ben ik dankbaar dat ik bij Jocelyn heb aangeklopt en met haar aan de slag ben gegaan. Ik beveel haar dan ook graag bij eenieder aan.

Angélique van L
Houten

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: