Ik ben weer vrolijk, opgewekt en blij met mezelf

Toen ik bij Jocelyn terecht kwam zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik had veel last van mijn hormonen, had daar geen controle over en voor mijn gevoel was ik van een leuk, spontaan en humoristisch persoon veranderd in een chagrijnige, vaak sombere en negatieve vrouw, die veel last had van stemmingswisselingen. Niet leuk voor mij en mijn omgeving.

De reden dat ik voor Jocelyn heb gekozen is omdat ik nieuwsgierig was wat voeding voor positieve invloed hierop zou kunnen hebben, en de gegevens op haar site spraken mij aan.
Ik had niet helemaal verwacht dat er naast voeding ook nog een heel scala aan andere mogelijke invloeden aan bod zouden komen, maar juist die hebben zoveel inzicht gebracht!

Voordat ik het intakegesprek had, werd mij gevraagd of ik een aantal formulieren wilde invullen. Wat daar uit kwam, had ik niet helemaal verwacht. De hoofdboodschap was eigenlijk dat ik tegen een burn-out aan zat of mogelijk er al in; mijn eerste reactie was: wat een onzin! Maar het bleef toch hangen, en uiteindelijk na een aantal dagen was dit een mega-grote eye-opener. Want ja, ik moest toch wel toegeven dat ik heel regelmatig een overspannen reactie kon hebben op minuscule dingen, en dat ik toch wel veel spanning in mijn lijf had, maar dat ik daar al zo lang mee heb geleefd dat ik dat niet op die manier ervaarde. Ook was mijn bloeddruk aan de hoge kant.

Nadat ik aan de slag ben gegaan met de modules, heb ik daar echt waardevolle tips uit kunnen halen. Ik heb nagenoeg geen last meer van stemmingswisselingen, ben weer vrolijk en opgewekt en blij met mezelf (en mijn omgeving ook 😉 ). En ik heb ook ontdekt wat goede voeding voor je kan doen, en dus ook wat verkeerde voeding met je kan doen. Als ik nu eens een “slippertje” maak, voel ik bijna direct aan mijn lijf wat het ermee doet; bijvoorbeeld een gejaagder gevoel en een hogere hartslag, rommelende darmen…

Daarnaast kan ik tegenwoordig heel goed voor mezelf bepalen wat stress geeft, en daar naar handelen. Mijn bloeddruk is weer netjes wat hij moet zijn, en ik voel mij zoveel beter. En dit komt echt door de modules die naast de voeding worden aangeboden.
Ik ben heel dankbaar voor mijzelf dat ik deze stap heb gezet, en dankbaar dat Jocelyn mij hierbij heeft begeleid en mijn ogen heeft geopend.

Kristel
Breukelen

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: