Geen idee hoe ik er nu aan toe was geweest zonder Jocelyn

Januari 2021 kreeg ik in het ziekenhuis een medische diagnose en werd een auto-immuunziekte vastgesteld.
Ik kreeg medicijnen voorgeschreven en dat was dan het medisch plan.

Toch zei mijn gevoel wat anders. Ik had daarnaast ook last van vage klachten die de neuroloog van de hand wees. Ik besloot contact op te nemen met Jocelyn. Ik heb haar leren kennen als zeer deskundig en betrokken persoon. Ze kijkt kritisch naar zaken en vraagt goed door. Na diverse onderzoeken stelde ze een concreet en duidelijk behandelplan op waar ik vrijwel direct resultaat van merkte. Mijn vage klachten verdwenen, ik merkte aan heel mijn lichaam dat ik eindelijk op de goede weg was. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Geen idee hoe ik er nu aan toe was geweest zonder haar.

Wat ik ook erg waardeer is dat zij vakinhoudelijke literatuur met mij deelt die interessant voor me kan zijn. Daarmee toont ze mij een hoge mate van betrokkenheid. Ik beveel Jocelyn dan ook van harte aan.

Mariska M
Vleuten

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: