Veel van mijn klachten zijn nu incidenteel en niet meer dagelijks.

Ik heb Hashimoto (auto-immuun trage schildklier) en moeite met goed ingesteld zijn en blijven met medicatie. Mijn waardes schommelen nog wel eens. Hierdoor heb ik regelmatig last van vermoeidheid en spierpijn en problemen met mijn spijsvertering.

Na dit jaar een 2e auto-immuunziekte erbij te hebben gekregen vroeg ik me af wat ik er zelf nog aan kon doen. Ik wist dat er nog verbeteringen mogelijk waren door middel van voeding, leefstijl en supplementen.

Bij Jocelyn kwam ik terecht op aanraden van een andere ervaringsdeskundige therapeut op het gebied van Hashimoto.

Ik heb het 12 wekelijks Hormoon Reset Programma doorlopen met de daarbij professionele en deskundige begeleiding van Jocelyn. Ik vond het fijn dat het zo persoonlijk en maatwerk was. Tussen de afspraken door was er alle ruimte om vragen te stellen, dat was ook heel fijn.

Wat heeft het mij gebracht?
Ik heb veel geleerd over hoe de processen in mijn lijf (samen) werken. Wat kan ik verbeteren en hoe ik dat moet doen.
Door de gerichte aanpak van voeding (geen gluten, geen lactose) maar ook het ontdekken
van tekorten en deze aan te vullen met supplementen, gaat het nu stukken beter. Hulp bij
het slikken van supplementen is echt wel nodig, anders slik je maar wat, of de verkeerde
verhoudingen die in supplementen zitten. Hier wist ik voorheen niets van.
Veel van mijn klachten zijn nu incidenteel en niet meer dagelijks.

Ik kan Jocelyn dan ook van harte aanbevelen.
Dank je wel Jocelyn!

Melita
Arnhem

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: