Video: Heb je stress? Ga toch wandelen!

Video Vlaar & Vlaar over Wandelen

Met trots presenteren we onze eerste Youtube video (11 min) over Wandelen. Luister je liever naar de Podcast, dat kan ook :-).

Vlaar & Vlaar gaan in gesprek over het effect van een dagelijkse wandeling van 30 minuten op lichaam en brein. We leggen uit waarom bewegen en wandelen voor iedereen van vitaal belang is, en vooral voor mensen met een zittend beroep.
Wandelen vergroot niet alleen de fysieke veerkracht van je lichaam maar ook de mentale veerkracht en het denkvermogen waardoor je effectiever kunt omgaan met stress.

Sonja Vlaar (executive coach) & Jocelyn Vlaar (orthomoleculair therapeut) starten samen de podcast-serie “Vlaar & Vlaar voor Veerkracht”. In elke video brengen zij een specifiek aspect onder de aandacht en geven zij tips voor het vergroten van veerkracht.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan ook het artikel over wandelen.

2 Reacties

 1. Schrijfsteenbok

  Wat jullie zeggen over wandelen kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het werkt. Ik heb wat psychische problemen en het helpt mij mijn hoofd leeg te krijgen. Ik probeer ook op doktersadvies elke dag te wandelen minimaal 30 min.

  Groet
  De Schrijfsteenbok

  Antwoord
  • ToHealth!

   Wat goed! Hoe heb je dat gedaan met al die regen van afgelopen periode? Lukt het je dan ook?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: