Weerstand

Weerstand

​Pffff, ik voel best veel weerstand

Weerstand, iedereen heeft er last van. Ik dus ook.

Want ik moet weer aan de bak met mijn Sociale Media. Voor de vakantie was ik weer redelijk goed op dreef. Maar dan komt de vakantie – en dit jaar ook nog een verhuizing erbij – en dan stort de hele boel weer in. Niet goed voor mijn zichtbaarheid, zegt mijn coach.

En ook nu nog zijn er wel 10 zaken in het nieuwe huis waar ik achter aan loop te jagen, waardoor mijn hoofd nogal vol zit. Intussen wordt “het probleem” in mijn hoofd steeds groter en dus ook mijn weerstand. Een hoop excuses dus, om mezelf uit de actiestand te houden.

Maar omdat ik mezelf ken en wist dat dit misschien zou gebeuren, ben ik zo slim geweest om mij weer op te geven voor de content creatie cursus. Voor de vakantie heb ik die ook gedaan en dat was hard nodig 😉. Zo heb ik voor een stok achter de deur gezorgd.

Of zijn het excuses?

Zit jij ook vol weerstand en excuses? Excuses waarmee je jezelf in slaap sust? Terwijl je eigenlijk weet dat je actie zou moeten ondernemen.

Je loopt al tijden te tobben met je gezondheid, maar elke keer bedenk je weer een reden waarom nu niet het juiste moment is. Dan zijn het de kinderen die weer naar school moeten, of dat pittige project dat al je aandacht vraagt. Of wel, ik heb er nu geen tijd voor.

Maar wanneer heb je dan wel die tijd? Eigenlijk nooit. Je moet tijd maken. Want als je dat niet doet, dan worden je klachten echt niet minder. Sterker nog, veel stress zorgt er juist voor dat je klachten toenemen.

Dus wanneer ga jij je gezondheid belangrijk genoeg vinden om eens stil te staan met hoe je nu echt verder wilt?

Als je daar hulp bij nodig hebt, dan ben ik er voor je.

Heb je hulp nodig bij het verminderen van je klachten?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: