Video: De gezondheidsvoordelen van diep ademhalen

Video Vlaar & Vlaar over diep ademhalen

Al weer de tweede Youtube video (11 min) van Vlaar & Vlaar over diepe ademhaling. Luister je liever naar de Podcast hierover, ga dan hier naar Soundcloud toe.

Vlaar & Vlaar gaan hier in gesprek over de voordelen van dagelijks een aantal keer gedurende 5 tot 10 minuten de diepe ademhaling te oefenen. We leggen uit wat de gezondheidseffecten van diepe ademhaling zijn. Maar ook hoe het er bijvoorbeeld voor kan zorgen dat je snel je stresslevels omlaag brengt. 
Diep ademhalen verlaagt niet alleen je stresslevels, maar heeft ook een positieve invloed op je immuun- en lymfesysteem en daarmee de afvoer van gifstoffen uit je lichaam. 

Sonja Vlaar (executive coach) & Jocelyn Vlaar (orthomoleculair therapeut) starten samen de podcast-serie “Vlaar & Vlaar voor Veerkracht”. In elke video brengen zij een specifiek aspect onder de aandacht en geven zij tips voor het vergroten van veerkracht.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan ook het bijbehorende artikel over diep ademhalen, waarin je ook wordt uitgelegd hoe je de diepe ademhaling in de praktijk brengt. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem een kijkje in ToHealth’s Shop, of lees meer over mijn dienstverlening.

De Hormoonprogramma’s van ToHealth: